Brusko - od 322. do 324. epizode - Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici

Brusko-Mprousko

Brusko – od 322. do 324. epizode – Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici!

By  | 

Brusko – od 322. do 324. epizode – Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici

322: Odnos Matea i Anastazije se mijenja. Susret ih približava i Mateo drži svoje dijete. Nektarije planira razvod od Demetre da bi živio sa Antigonom, zbog čega se sukobljava sa Patroklom. Kris upozorava Dijamantisa da ode tiho od Olge. Sa druge strane, svisu razočarani sa Sifisovim ponašanjem, Minas priča sa njim, ali Sifis je ljut. Patroklo nagovara Demetru da odu zajedno u inostranstvvo, dok Ahl nije uvjeren da su Aleksandrina osjećanja iskrena.
323: Šokirani Ahil od incidenta sa Aleksandrom i 3 negativca, odluči pomoći Demetri i Nektariju. Posle nekoliko sati, Melina je napadnuta. Dijamantis ne mari za Krisove prijetnje i dalje ucijenjuje Olgu. Mateo i Anastazije se polako približavaju, Marko i Dafni su i dalje u “ratu” dok je Lucija razočarana jer Paul nikada neće uzvratiti njena osjećanja. Melina je ljubmorna, ali ne zna da je AHil uz Aleksandru koja je u bolnici, u kritičnom stanju.
324: Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici. Na Kipru, Anastazija ide na poslovni sastanak sa Mateom dok pokušava da sakrije osjećanja. Olga pada pod DIjamantisov uticaj i izvršava njegov plan za uništenje Matea. Dafni ne može da pređe preko Markovog nevjerstva i odlučuje se na osvetu. Minas zaprosi Royal. Ali ona ima druge planove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site