Brusko - od 322. do 324. epizode - Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 322. do 324. epizode – Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici!

By  | 

Brusko – od 322. do 324. epizode – Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici

322: Odnos Matea i Anastazije se mijenja. Susret ih približava i Mateo drži svoje dijete. Nektarije planira razvod od Demetre da bi živio sa Antigonom, zbog čega se sukobljava sa Patroklom. Kris upozorava Dijamantisa da ode tiho od Olge. Sa druge strane, svisu razočarani sa Sifisovim ponašanjem, Minas priča sa njim, ali Sifis je ljut. Patroklo nagovara Demetru da odu zajedno u inostranstvvo, dok Ahl nije uvjeren da su Aleksandrina osjećanja iskrena.
323: Šokirani Ahil od incidenta sa Aleksandrom i 3 negativca, odluči pomoći Demetri i Nektariju. Posle nekoliko sati, Melina je napadnuta. Dijamantis ne mari za Krisove prijetnje i dalje ucijenjuje Olgu. Mateo i Anastazije se polako približavaju, Marko i Dafni su i dalje u “ratu” dok je Lucija razočarana jer Paul nikada neće uzvratiti njena osjećanja. Melina je ljubmorna, ali ne zna da je AHil uz Aleksandru koja je u bolnici, u kritičnom stanju.
324: Ahil laže Melinu dok je uz Aleksandru u bolnici. Na Kipru, Anastazija ide na poslovni sastanak sa Mateom dok pokušava da sakrije osjećanja. Olga pada pod DIjamantisov uticaj i izvršava njegov plan za uništenje Matea. Dafni ne može da pređe preko Markovog nevjerstva i odlučuje se na osvetu. Minas zaprosi Royal. Ali ona ima druge planove.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno