Aleksandra priznaje Ahilu da ga voli, on je odbija

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 325. do 327. epizode – Aleksandra priznaje Ahilu da ga voli, on je odbija!

By  | 

Aleksandra priznaje Ahilu da ga voli, on je odbija

325: Ahil je u komplikovanoj situaciji. Sa jedne strane je zahvalan jer mu je Aleksandra spasila život, a sa druge ga muči što laže Melinu i što će prihvatiti da Demetra bude surogat majka, bez Nektarijevog znanja. Marko ne vjeruje da Dafni izlazi sa drugim i požuri da je nađe kod kuće. Plan za Mateovo uništanje je u finalnom stadijumu i preostaje da Olga i Patroklo učine zadnji korak. Olga shvata da je Mateo sa Anastazijom i ljubomorna je. Evridiki je ponovo pojavljuje i pokušava neuspješno da uđe u Mateov život.
326: Marko je ljubmoran kada Dafni dođe sa Dijamantisom. Melina shvata da je Royal lagala i da je dijete Patroklovo (valjda). Kaže to Patroklu koji je šokiran i objašnjava Baziliki koja ga ne pita za mišljenje. Demetra priznaje Patroklo da bol koji osjeća je jer će on oženiti Anu. Anastazija još ne oprašta Sifisu, ali Paul počinje istrage da pronađe svog sina. Aleksandra priznaje Ahilu da ga voli, ali on joj govori da je jedina žena u njegovom životu Melina i da nema mjesta za drugu.
327: Olga je ljubomorna zbog Anastazije i Matea. Ahil je u teškoj poziciji jer pokušava da Melina ne sazna za situaqciju sa Aleksandrom. Ali glasine su već počele i stigle do Meline. Marko čini sve da bi mu Dafni oprostila. Patroklo i Nektarije se suočavaju jer je Nektarije saznao Patroklove tamne strane. Stefani prima poziv što može značiti razvoj u odnosu sa Sifisom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno