Mateo i Olga žele da unište Dijamantisa!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 353. do 356. epizode – Mateo i Olga žele da unište Dijamantisa!

By  | 

Mateo i Olga žele da unište Dijamantisa!

353. epizoda

Ahil se složi da usvoje dete i vide da će im se ljubav tako pobećati. Met je uznemiren nakon poziva Anastazije i zaboravlja da priča sa Olgom o tome kako da unište Dijamantisa. Aleksandra i Patroklo se zbliže. Minas pokušava da se sprijatelji sa Sifi i Vasiliki. Aleksandra veruje da će Ahil ćutati pa planira da uradi nešto što će uništiti njegovu vezu sa Melinom.

354. epizoda.

Melina nalazi na muževljevoj jakni ruž i ljubomorna je. Mark daje uslov Dafne. Patroklo je uhapšen. Svi su šokirani statusom zdravlja Anastazije jer ne mogu da identifikuju dok joj je telefon isključen. Antigone odluči da priča sa Nekatirijusom ali on odbije. Antigone odluči da ode na Kipar.

355. epizoda

Sifis počinje da sumnja da je Dijamantis odgovoran za Melinino kidnapovanje. Sifis odluči da otkrije sve o tome ali prvo mora da priča sa njom. Melina i Ahil odlaze kod advokata da saznaju kako da usvoje dete. Mateo i Olga se pretvaraju da žive srećno ali planira da unište Dijamantisa. Antigone želi da bude ponovo sa Nekarijem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


356. epizoda

Minas pokušava da pomogne Sifi da uđe u kuću i sazna informacije. Služavka govori Melini o porodici koja možda želi da da dete na usvajanje. Mateo razmišlja kako da stavi Dijamantisa u zatvor kako bi bio sa Anastazijom. Pita se da li ga Olga još voli. Aleksandra poseti Ahila.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site