Brusko od 367. do 369. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 367. do 369. epizode! Anastasija govori Mateu da je dete njegovo!

By  | 

 • Diamantis je u zatvoru.
 • Melina i Ahil traže dete za usvajanje

367 epizoda

Diamantis je u zatvoru, ali traži od ljude da odu i ubiju Olgu. Takodje traži od advokata da promeni oporuku i da nećaku Sifisu ne ostavi ni evro.Melina i dalje ne veruje da je Dijamantis planirao kindapovanje.

368 epizoda
Anastasija govori Mateu istinu i on zna kako da se ponaša.Mateo leti od zadovoljstva što je dete koje toliko voli njegovo, sa kojim je držao distancu jer mu je Anastasija krila istinu.Srećan je što ima dete sa ženom koju voli.Meliha i Ahil traže dete za usvajanje i uzbudjeni su zbog toga.
369 epizoda
Paul donosi dokaz deci da ih nikad nije napustio kao što je to rekao Diamantis.Dafne razmišlja da je Dijamantis nevin i odlazi da ga poseti u zatvor.Alisa pita Krisa da je oženi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site