Brusko od 37. do 39. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 37. do 39. epizode!

By  | 

Brusko od 37. do 39. epizode!
37 epizoda

Anastazija otkriva da su Ahil i Melina u vezi. Ahilu preti dugogodišnja kazna zatvora. Uprkos Markovim pretnjama, Anđela odlučuje otići kod Dijamantisa i reći mu sve o Dafninoj prošlosti. Melina saznaje da Angeliki i njena kćerka sve ćešće odsedaju u Sifisovoj kući. Vjerujujući da je Mateo konačno prihvatio njenu i Ahilovu vezu, Melina se sprema otići na Kipar.

38 epizoda
Mateo ponovo ne dopušta Melini da ostane u njihovoj kući. Sve je izvesnije da će Ahil završiti u zatvoru. Dafni više ne može živeti u strahu i spremna i je sve priznati Dijamantisu. Sifis se zbližava sa svojom kćerkom. Kako bi zaštitio Melinu, Ahil mora doneti teške odluke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


39 epizoda
Anastazija na sve načine pokušava saznati detalje Melinine i Ahilove veze i Antonis joj je spreman pomoći. Ahil priznaje Melini u kakvoj se situaciji našao. Ona je odlučna da će ga čekati šta god da se desi. Znajući da mu preti mnogo godina zatvora, Ahil želi zaštititi Melinu i traži pomoć od Matea.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site