Brusko od 40. do 42. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 40. do 42. epizode!

By  | 

Brusko od 40. do 42. epizode!
40 epizoda

Ahil je u pritvoru, a Melina napušta Kipar. Minas pokušava ubediti Konstantinu da mu pomogne da ponovo bude sa Vasiliki. Stefanija konačno dobija očevo prezime. Mateo pronalazi dokaze koji će pomoći Ahilu, a koje je Mako sakrivao. U međuvremenu, Vasiliki ubeđuje Melinu da se vrati na Krit i pronađe posao…

41 epizoda

Ahil loše podnosi vreme u zatvoru. Jedina stvar koja mu pomaže su uspomene na Melinu i braća koja ga često posećuju. Dafni i Dijamantis pripremaju veliku zabavu povodom godišnjice braka. Baka Andrijani je u šoku jer je saznala da su Nektarije i Kristina u vezi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


42 epizoda

Sifis i Melina su se slučajno sreli nakon dugo vremena. Ni njoj ni njemu nije ugodno, ali nekako uspevaju ostati smireni. Anđela preti da će otkriti Dafninu prošlost.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site