Brusko od 401. do 404. epizode!Martina popije pilule i pada u komu!

Brusko-Mprousko

Brusko od 401. do 404. epizode!Martina popije pilule i pada u komu!

By  | 

 • Patroklo je ljut na Anu što je izgubila bebu
 • Martina popije pilule i pada u komu!

401 epizoda

Sifis I Kristijanti se raspravljaju.Patroklo besni na Anu jer je izgubila bebu.Diamantis je uznemiren od strane kupca koji želi da kupi kuću.Aanastasija pokušava da se zbliži sa Adriani.Melina priprema dete kako bi putovali za Kinu.Nektarios otkriva svoja osećanja prema supruzi.Melina pretrpi šok zbog Ahilovih reči.

402 epizoda
Melina ide za Kinu, a Ahil za Italiju.Patroklo je ljut na Anu I odluči da ode. Melina izlazi sa Sifisom I malom Stefani.
403 epizoda
Nikifours pokušava da se približi Dafni.Manolis shvata da Italija nije dobra za njega.Ana vidi pravo lice svog muža nakon pobačaja.On ponovo želi ženu svog brata, dok Anu izbegava.Izgleda kao da ništa ne može da pokvari Melininu I Ahilovu sreću sve dok telefon ne zazvoni I Ahil dobije loše vesti…
404 epizoda
Ahil dobija loše vesti jer saznaje da je Martina u komi nakon što je popila pilule.Ahil odluči da Melini ne kaže ništa.Demetra je ljuta na Patrokla zbog njegovog ponašanja prema svojoj ženi I traži od njega da joj se izvini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site