Brusko od 405. do 408. epizode!Melina razmišlja da li da vrati dete Marti!

Brusko-Mprousko

Brusko od 405. do 408. epizode!Melina razmišlja da li da vrati dete Marti!

By  | 


Brusko od 405. do 408. epizode!Melina razmišlja da li da vrati dete Marti!
405 epizoda

Melina se oseća krivom zbog situacije sa Martom.Marta se budi iz kome.Ana posećuje oca u zatvor.Viktorijus burno reaguje zbog Ksenijinih pretnji.Minas je ljut jer je Ahil stigao u Kinu I laže o tome ko je Melina.

406 epizoda
Ahil je besan kad čuje da je Melina sa Sifisom.Manolis je u Veneciji, on gubi novčanik, ne zna da govori Italijansi I prinudjen je da prosjači.Patroklo stalno odbija Anu.Demetra odlučuje da se vrati na Kipar.Marta I dalje ne nalazi Melinu I Ahila I strahuje da su odveli dete u inostranstvo.
407 epizoda
Nikforus pokuša da izbegne Sifisova pitanja.Melina I Ahil se vraćaju na Kipar.Melina posećuje Marthu koja je u lošem psihičkom stanju I shvata da nije dobro postupila I da sada mora da donese odluku.Konstantina je zabrinuta jer Manolis ne komunicira sa njom.
408 epizoda
Melina je u lošem psihičkom stanju jer ne zna šta treba da radi, da li da da dete Marthi ili ne.Melina mnogo voli dete, ali ne želi da živi sa osećajem krivice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site