Konstatina ugleda Patrokla i Demetru zajedno

Brusko-Mprousko

Brusko – od 415. do 417. epizode – Konstatina ugleda Patrokla i Demetru zajedno!

By  | 

Konstatina ugleda Patrokla i Demetru zajedno

415: Sifis i Olga su emotivno vezani i ne mogu jedno bez drugog. Stefani vidjevši da je otac lagao, odluči napustiti kuću. Sifis je bijesan zbog kćerkinog ponašanja. Minas ne rekavši nikome ništa uzima zlatnu polugu. Kada Manolis shvati da je nestala, drhti od straha. Demetra je tužna, a Patroklo je tiješi. Konstatina ih vidi i sazna o aferi. Minas se drugačije ponaša prema Baziliki, ona shvata das on nešto krije. Aleksandra i Nektarije dolaze kao par, ali stvari se komplikuju kada on ozbiljnije počne gledati njihov odnos. Mateo i Anastazija ugledaju čovjeka koji je udario Matea u glavu na brodu.
416: Mateo i Anastazija se vraćaju sa Krita, kada dođu kući, sačeka ih neprijatno iznenađenje. Minas je siguran da je Baziliki trudna. Dafne žali jer je rekla Marku da bi se udala za njega, i da će uraditi sve da ga vrati. Dijamantis prihvati sastanak na kome razrađiuje plan Mateovog uništenja. Njegovo pojavljivanje na zabavi parova izazove različite reakcije.
417: Dijamantisovo prisustvo izazove brojne loše reakcije. A on planira početi od nule, koristeći Anin novac da kupi zemljište sa vinogradima. Mateo i Anastazija odlaze na medeni mjesec. Minas brine o Baziliki i misli da ona očekuje njegovo dijete, dok ona vjeruje da je on vara. Ahil se nalazi sa Sifisom i govori kako su im životi u opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site