Brusko - od 418. do 420. epizode - Sifis i Ahil odlučuju da sarađuju

Brusko-Mprousko

Brusko – od 418. do 420. epizode – Sifis i Ahil odlučuju da sarađuju!

By  | 

Brusko – od 418. do 420. epizode – Sifis i Ahil odlučuju da sarađuju

418: Sifis i Ahil znajući da su u opasnosti, odlučuju da sarađuju. Nektarije i Ahil se plaše Nikoforosovih poteza da dobije imanje, ali ne kažu ništa Mateu jer ne žele da mu remete medeni mjesec. Nikiforos pita DIjamantisa da kupi drugi niz akcija komapnije. Ana srećno prihvata Dijamantisovu ponudu. Nikiforos vidi Patrokla i Demetru i odluči da kaže Ahilu.
419: Mateo govori Anastaziji da stav prema DIjamantisu nije ono što on zaslužuje, trebaju ga izbaciti iz života, želio je da joj uništi muža tj. njega. Ona takođe objašnjava kako odnos prema Dijamantisu može da se posmatra kao razlog za razvod. Ahil ne vjeruje da Patroklo i Demetra nisu zajedno, siguran je da jesu. Stefani govori Melini da sada kada je vratila dijete majci, neka brine o svom. Želi da joj ona bude majka, sastanak za koji Ahil ne zna. Royal prisluškuje Minasa dok Sifis i Olga odlaze na put. 
420: Ahil se gadno svađa sa Melinom jer je sakrila da je došla sa Sifisom i njegovom kćerkom. Rezlutat toga je da se Ahil ne vrati uveče kući. Sifis se svađa sa ujakom jer mu stvara probleme u kompaniji. Paul priča sa Sifisom o projektu koji može da zaustavi Diijamantisov plan. Kikis odlučuje da postane pilot, uzme helikopter i leti iznad Hanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site