Ahil i Sifis žele razotkriti Patrokla, Anastazija je trudna

Brusko-Mprousko

Brusko – od 445. do 450. epizode – Ahil i Sifis žele razotkriti Patrokla, Anastazija je trudna!

By  | 

 Ahil i Sifis žele razotkriti Patrokla, Anastazija je trudna

445 i 446: Patroklo i Ahil se svađaju. A Ahil i Sifis zajedno rade da razotkriju Patrokla. Dijamantis se i dalje krije dok je Nikiforos stalno uz Luciju koja je u lošem stranju. Konstatina shvata da se nešto čudno dešava sa Kiki.
447: Stefani se loše ponaša prema Olgi dok je Sifis grdi. Dijamantis je pušten i advokat je uspio da prikaže cijeli incident kao samodbranu. Nikiforos je uz Luciju dok Nektarije reaguje na loše ponašanje žene prema njemu. Dafne i Marko govore Konstatini koliko dugo je Kiki na Kritu. On se iznenada pojavi i obećava predivnu bračnu noć. Mateo priprema zabavu iznenađenja Anastaziji kojoj je rođendan. Patroklo i Ana pozivaju Melinu i AHila na jelo, da rasčiste nesuglasice. Sifis govori Ahilu da je Melinin kidnaper uhapšen.
448: Par je srećan jer vjeruju da će kidnaperi i saučesnici biti kažnjeni uskoro. Nektarije shvata da više nikada neće biti isto sa svojom ženom. Konsstatina konačno spava sa Kikijem, ali ima loše iskustvo i sve što želi je da plače. Kiki opet nestaje. Dok je Konstatina u kafeu i razmišlja o vjenčanju, žena dolazi i traži Kikija i otkriva Konstatini da je njegova buduća žena (valjda). Dok par jede zajedno sa Pateroklom i Anom, Dijamantis ga informiše da je Njemac (German) kidnaper uhapšen, Patroklo ne može da sakrije strah.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


449: Anastazija saznaje da je trudna i da je djevojčica u pitanju. Ahil i Melina shvataju zašto je Patroklo onako reagovao. Anastazija je jako ljuborna na Matea a razlog je Olga. Stefani je bijesna kada vidi Olgu da spava u Sifisovom krevetu.
450: Kiki pokušava da opravda otkrića. Manolis se pita šta se desilo sa Konstatinom i Kikijem. Sifis i Anastazija se svađaju zbog Olge, on kaže da je Olga njegov život sada i da to poštuju. To ražalosti Stefani. Patroklo odluči da uništi Manthosa jer je Demetra imala aferu sa njim.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site