Melina je besna na Ahila jer joj nije rekao ništa o Anastaziji!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 459. do 462. epizode – Melina je besna na Ahila jer joj nije rekao ništa o Anastaziji!

By  | 

Melina je besna na Ahila jer joj nije rekao ništa o Anastaziji!

459. epizoda

Ahil pita Anastaziju da razmisli o svojoj odluci o odustajanju od Matea. Chrysanthi govori Dijamantisu da neće popraviti ako napravi novi problem. Nekatrijus provodi prelepe momente sa Aleksandrom, dok Patroklo koji je ljubomoran na Demeter putuje Kiprom bez da razmišlja o svojim delima. Kikijeva žena dolazi tamo gde je Dafne. Mateo stiže u grad i traži objašnjenje od Anastazije. Paul je šokiran kada njegova ćerka pokaže podatke o Mateu. Melina traži odgovore o Anastaziji od muža ali on ne govori ništa. Ona koristi Sifisovu pomoć da sazna šta se desilo.

460. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na kraju se ispostavlja da je Anastazija našla dokaze koji krive Matea za pokušaj ubistva. Mateo govori da je sve to zavera protiv njega ali mu Anastazija ne veruje i vraća sav novac. Melina je besna kada čuje da je Mateo planira Anastazijino ubistvo i pita se da li Ahil sve zna. Patroklo otkrije Nekatriju kako se Demeter zbližila sa Manthosom. Kikijeva žena čuje za drugo venčanje muža i reaguje šokirajući sve.

461. epizoda

Melina besni zbog Mateovog ponašanja a pogotovo kada sazna da je Ahil već znao za to. Otkrije se ono što je Basilica govorila. Paul je besan na Matea. On dolazi kući da uzme dete. Kiki pokušava na sve načine da se ne otkrije te Konsantina i Dafne sumnjaju. Patroklo radi najbolje što može da Manthos ne vidi Demeter. Anna sumnja da on ima aferu.

462. epizoda

Ahil govori da se video sa Sifakilom a ne sa Mateom. Između njega i Meline izbija svađa. Sifis i Melina se vide i njihova tajna osećanja izbijaju na površinu. Dijamantis zna da je Anna spremna da da razvod i radi sve kako bi opravdao Patroklovo ponašanje. Dimitira preti porodici da ako ne zaposle Manthosa da će napustiti kuću. Mateo je besan što se Anastazija okrenula protiv njega.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site