Melina je trudna, Manolis govori da je to dete Sifisovo!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 471. do 474. epizode – Melina je trudna, Manolis govori da je to dete Sifisovo!

By  | 

Melina je trudna, Manolis govori da je to dete Sifisovo!

471. epizoda

Sifis krade Patroklov mobilni i čita informacije koje će ga odvući u slučaj kidnapovanja Meline. Mateo i Anastazija se bore oko deteta. Melina krije tajnu koja može zauvek promeniti život para. Mark nema ideju šta se dešava između Dafne i Marsa, priprema se da ga vidi. Manolis pita Konstantinu da li je spavala sa Kikijem. Nikiforos je odveden dok Anna otkriva nešto Dijamantisu.

472. epizoda

Par je na sedmom nebu jer je Melina trudna. Sifis je informisan da je Nikiforos povezan sa napadom u leto. Anastazija počinje da veruje da Mateo nije kriv. Dafne pogađa napad od Marsa te je tako ubeđena u Markova osećanja. Chryanthi daje depozit ali izlazi iz posla sa Nikiforosom. Patroklo saznaje njenu tajnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


473. epizoda

Chrysanthi pokušava da sazna informacije od Diamanti. Dijamantis razume njen trik i ljut je. Lucia i Paul se približavaju dok se Patroklo pita šta je izgubio. Doktor potvrdi Melininu trudnoću i par je presrećan. Minas je ljubomoran i pita Basilicu da imaju dete. Konstantina i Manolis su ponovo zajedno. Anastazija shvata kakvu je nepravdu nanela Mateu. Želi da priča sa njim ali Sifis ne dopušta.

474. epizoda

Anastazija i Sifis se svađaju, ona govori da je ne može ubediti da je Mateo kriv. Melina se pita zašto joj je Sifis poslao buket. Manolis na sve strane priča kako je otac Melininog deteta Sifis.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site