Brusko - od 51. do 54. epizode - Melina, u inat Ahilu, odlazi na večeru sa Sifisom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 51. do 54. epizode – Melina, u inat Ahilu, odlazi na večeru sa Sifisom!

By  | 

Brusko – od 51. do 54. epizode – Melina, u inat Ahilu, odlazi na večeru sa Sifisom

51: Melina saznaje da je Evridiki trudna i bijesna je. Sigurna je da je Ahil izdao te odlazi sa Sifisom na večeru. On joj predlaže da počnu ispočetka. Nesvjesni su da ih Ahil posmatra. Pita se zašto se Melina predomislila. Eva i Sifis se zbližavaju. Dijamantis je korak ispred Anastazije u istrazi saobraćajne nesreće koju su prije mnogo godina doživjeli Mateovi roditelji.
52: Sifis je odlučan da vrati Melinu u svoj život. Njegovom najboljem prijatelju se to ne sviđa. Antonis pomaće Anastaziji da dođe do bitnih informacija o nesreći, ona (Anastazija) odlazi na Kipar. Sifis saznaje da mu je kćerkica imala nesreću i da se Angeliki onesvijestila.
53: Sifis je zabrinut zbog Stefanije, nakon što je kod Angeliki izbio požar. Melina pokušava saznati da li je Evridiki zaista trudnas. Marko i Sifis pokušavaju uništiti Markove vinograde. Aleksandra saznaje da postoje dokazi protiv njenog ujaka Dijamantisa.
54: Vasiliki nagovara Melinu da se pomiri sa Sifisom, a ne zna da on simpatiše njenu rodicu Evu. Dijamantis naređuje da prate Dafni, nudi posao Maruku u firmi. Evi priznaje rodici Vasiliki da je zaljubljena u Sifisa i da je iznervirana zbog Meline.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site