Brusko - od 522. do 525. epizode - Melina odbije da ode sa Ahilom u Englesku

Brusko-Mprousko

Brusko – od 522. do 525. epizode – Melina odbije da ode sa Ahilom u Englesku!

By  | 

Brusko – od 522. do 525. epizode – Melina odbije da ode sa Ahilom u Englesku
522: Dva brata više nemaju kontakt, Ahil insistira da ode sa Melinom u Englesku. Rokakis nalazi pametan izgovor da sakrije svoj stav prema Alice. Anastazija pita brata da pita Olhu da se vrati u vinariju jer je potrebna. Sifis je ljut. Dafne želi da izazove gnjev kod Marka pa se složi da ode na Dijamatisovu gozbu. Bazilika je mrtva dok policija informiše Minasa da su pronađeni otisci Rokakija u kući.
523: Ahil ne želi da da razlog za komentarisanje, pa odluči da sa Mateom ode na Dijamantisovu gozbu. Minas je slomljen jer se Royal još nije pojavila. Dafne ne prihvata Markovu ponudu i odlazi na Dijamantisovu gozbu. Nikiforos se pojavljuje kao Anastazijin gost što razbjesni Matea i Sifisa. Dijamantis pita Sifisa da ne svjedoči protiv njega na sudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


524: Sifis odlazi sa zabave nakon što se posvađa sa Dijamantisom i sestrom. Mateo izrazi nezadovoljstvo pred Anastazijom zbog njenog partnera na zabavi. Smatra da to nije prikladno. Minas nalazi pocijepanu Royalinu torbu kod kuće. Patroklo priznaje šta je uradio Chrysanthi dok Melina radi sve da ubjedi Ahila da se ne sele.
525: Melina odbija da ide sa Ahilom u Englesku govoreći da će im dijete biti u opasnosti. Ali Ahila ništa ne zadržava na Kipru. Manolis se plaši da će Konstatina saznati za tajnu vezu koju je imao sa sada mrtvom Aglaiom. Anastazija govori Sifisu da će prisustvovati suđenju kao svjedok u Dijamantisovoj odbrani, Marko i Dafne se svađaju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site