Marina je nestala, Anastazija odbija da raskine partnerstvo sa Mateom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 562. do 565. epizode – Marina je nestala, Anastazija odbija da raskine partnerstvo sa Mateom!

By  | 

Marina je nestala, Anastazija odbija da raskine partnerstvo sa Mateom

562: Ahil je ljut na Sifisa i vraća se na Kipar. Minas je srećan novim Royalinim stavom i ponovo su zajedno, što kvari Rokakijeve planove. Paul optužuje Matea da je htio ukrasti Anastazijino nasljedstvo. Marko je ljubomoran zbog Dafne i njenog novog partnera.
563: Melina i Mateo pokušavaju da ubjede Ahila da ne pokvari saradnju sa Italijanima. Patroklo traži novac od Chrysanthi. Minas je razočaran jer je test pokazao da neće lako imati dijete. Marko prisluškuje Baziliku i Dafne.
564: Sifis i Ahil se sukobe. Ahil konačno pristaje da rješi pitanje saradnja sa Italijanima, ali ih Sifis sve iznenadi. Minas i Bazilika provode divne trenutke zajedno i ona očekuje da zatrudni, ne znajući da on ne može imati djecu. Marina čuje sve što njen otac kaže Aleksandri i gubi tlo pod nogama. On odluči da ode ostavljajući pismo. Dafne i Marko se svađaaju zbog Chrism.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


565: Nektarije i Demetra tragaju za Marinom i ne znaju zašto je nestala. Konstatina rizikuje da izgubi kafić i ne može da plati zajam. Alice nesvjesno povrijedi prolaznika dok se bavi streljaštvom. Marko je uznemiren kada sazna koliko je Myros bogat. Anastazija odbija da raskine partnerstvo sa Mateom što naljuti Paula i Sifisa.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site