Brusko od 565. do 568. epizode!Ahil ispituje Melinu o skupom nakitu!

Brusko-Mprousko

Brusko od 565. do 568. epizode!Ahil ispituje Melinu o skupom nakitu!

By  | 

Brusko od 565. do 568. epizode!Ahil ispituje Melinu o skupom nakitu!
565 epizoda

Ahil nalazi dokaz o kupovini skupocenog nakita I o tome pita Melinu.Melina krije istinu.Ali, zlatar je Ahilov prijatelj.Diamantis I Kristijan žele da pronadju korisnika koji pozajmljuje novac od Patrokla I veruju da je njegov život u opasnosti.Patroklo putuje za Kipar kako bi video Demetru.Nektarius pita Ahila da Aleksandri ne govori ništa o Marini.Melina I Ahil saznaju o Mateovoj vezi sa radnikom I traže objašnjenje.

566-a epizoda nedostupna.

567 epizoda
Patroklo I Demetra se sastanu.Sifis je ljut na Anastasiju jer se meša u Alcestov odnos.Minas radi nove testove kako bi otkrio problem.Kris konačno proteruje Alisu sa Kipra.Dafne ubedjuje Diamantisa da svedoči u korist suda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


568 epizoda
Ahil je zabrinut za Melinino zdravlje.Kristijant traži pomoć od Paula I Marka kako bi pronašli zelenaša.Sifis nastavlja da prati Alcetisu.Melina odlazi u kupovinu I oseća se loše kad vidi zlatara.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site