Brusko - od 575. do 580. epizode - Nova sezona serije!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 575. do 580. epizode – Nova sezona serije!

By  | 

Brusko – od 575. do 580. epizode – Nova sezona serije!

575. epizoda

Sifis ne želi bez Alcestic i odlazi uveče ispred njene kuće. Zove je da je vidi. Alcestic dolazi u tešku poziciju sa svojim mužem.

576. epizoda

Sifis napušta Italiju sa Mateom i spreman je da sarađuje. Alceste misli o tome šta je Gethsemane rekla i misli da se Sifis nikada neće vratiti u Chaniu. Ahil i Melina se brinu o Mateu dok on trči do Konstantine da jedu zajedno. Dafne je šokirana kad sazna istinu o Myrh. Mateo je spreman da kaže Anastaziji da želi da bude sa njom.

577. epizoda

Patroklo napada majku jer je gledala njegov računar. Dijamantis je šokiran da sazna o momku koji operiše Patrokla. Royač kažnjava Minasa on ne zna šta da radi. Dafne priprema kletvu za Dijamantisa ali i takođe proslavu Klidona. Melina je srećna jer je izgleda Sifis zavoleo Alcestis. Alcestis misli o Gethsemaneovim rečima. Tenzija izmešu Matea i Anastazije raste jer joj je brat nestao. Sifis se vraća i donosi dobre vesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod 578. i 579. epizode nije dostupan.

580. epizoda

Nova sezona počinje sa velikom pretnjom za Melinu nakon što pronalazi skelet u Sifisovoj ćeliji. Melina, Ahil i Sifis rade zajedno da pobegnu od nove pretnje. Basilica podseti Rokakisa na pretnje. Chrysanthi ne može da veruje da je njen sin otišao da ubije. Italijani stižu na ostrvo dok Mateo mora da im pokaže lepotu ostrva. Anastazija odlučuje da promeni život. Mateo je ljubomoran videvši je pored drugog čoveka. Melina odlazi u policiju da svedoči o tajni koja je čuvana dve godine.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site