Demetra je trudna, Sifis napada policajca

Brusko-Mprousko

Brusko – od 594. do 597. epizode – Demetra je trudna? Sifis napada policajca!

By  | 

Demetra je trudna, Sifis napada policajca

594: Melina i Ahil su zapanjeni Sifisovim potezom. Alion kaže da ima keca u rukavu. Kris želi da putuje na Krit da se suoči sa Alice. Demetra govori Nektariju da je vjerovatno trudna i on je ljut. Bliži se krštenje Aleksandrine bebe i svi čuvaju tajnu. Dafne i Myros završe zajedno u krevetu.
595: Anastazija sreće Andreu. Mateo se vraća u Hanju zbog proslave. Ali Stella se plaši mora i putovanje postaje komedija. Dafne i Myros se bude zajedno i prave da se ne sjećaju šta se desilo. Melina saznaje da je policija jako blizu rješenje misterije oko ubistva.
596: Ahil i Sifis pokušavaju smiriti Melinu. Nektarije pita Demetru da uradi test trudnoće. dok Kris pita Alice da ne spominje ime djeteta koje nije njegovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Chrysanthi i Aleksandra pripremaju krštenje. Myros i Dafne ponovo prošlu noć. Policijac zove Melinu i Sifisa za depozit.
597: Melina i Sifis su pozvani da daju dokaz. Sifis napada policajca i to uplaši Melinu. Pripreme za zabavu su u toku dok Anastazija ugleda Matea sa Stellom. Ljubmorna je. Chrism laže da je Alisino dijete njegovo. Andres konstantno viđa Anastaziju dok pokušava da spasi svog brata.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site