Brusko od 61. do 63. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 61. do 63. epizode!

By  | 

Brusko od 61. do 63. epizode!
61 epizoda

Dafni i Markos se zbližavaju, dok Dijamantis i dalje plaća ljude da ih prate. Sifis provodi sve više vremena sa Evom, i izgleda da je stvarno zaljubljen u nju. Vasiliki slučajno saznaje za njihovu vezu i muči je osećaj krivice zbog svega što je rekla Melini.
62 epizoda
Melina ne prestaje da misli na Ahila. Konstantina je iznenađena činjenicom da Dijamantis zna sve o Dafninoj prošlosti. Marina se poverava Ahilu da ju je Evridiki ucenjivala. Matea proganjaju detalji iz prošlosti njegovog oca.
63 epizoda
Dimitra je u bolnici zbog preranih bolova. Mateovi su jako zabrinuti. Ahil se dvoumi da li da kaže Mateu da su ih pre godinu dana Sifis i Anastazija sabotirali uništivši im vino.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site