Nektarije zabrani Demetri da se viđa sa Patroklom

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 611. do 614. epizode – Nektarije zabrani Demetri da se viđa sa Patroklom!

By  | 

Nektarije zabrani Demetri da se viđa sa Patroklom
611: Meline se osjeća loše zbog dva brata i odluči da otkaže pres konferenciju. Nektarije mora objasniti Demetri kako se vratio kući u drugoj odjeći. Haridimos traži kuću da živi sa Konstatinom. Demetra shvata da nije preboljela Patrokla.
612: Status Mateo vinarije je degradiran. Alice i Alex su ispitivani kod Royal zbog krađe. Minas planira kako da se obogati. Mateo odlazi na mjesto gdje je konferencija i niko ne čeka na odgovor.
613: Demetra se nalazi sa Patroklom u hotelu i spavaju zajedno. Mateo saznaje da se Patroklo vratio na Kipar, Nektarije odlazi u hotel i vidi Demetru.

Anastazija saznaje da Stella živi u AHilovoj kući i ljubmorna je. Myros prisluškuje Dafne.
614: Nektarije je ljut na Demetru jer je otišla i vidjela se sa Patroklom, zabranjuje joj bilo kakav kontakt sa njim. Aleksandra brine o Nektariju. Stiglo je i vjenčanje Paula i Chrysanthi sa nepredvidljivim posljednicama. Alexis odlazi u Sifisovu kuću i govori mu da je u opasnosti dok se Anastazija i Mateo stalno svađaju na poslovnom putu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno