Patroklo provali u Chrysanthinu kuću, prijeti Sifisu da će razotkriti njegovu vezu sa Alceste

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 619. do 622. epizode – Patroklo provali u Chrysanthinu kuću, prijeti Sifisu da će razotkriti njegovu vezu sa Alceste!

By  | 

Patroklo provali u Chrysanthinu kuću, prijeti Sifisu da će razotkriti njegovu vezu sa Alceste

619: Anastazija i Mateo se sudare pred Andreasom i Nektarijem. Čitava Hanja odlazi na sahranu Alcibiadesovg oca, sem Sifisa. Dijamantis prijeti Myrosu da se drži podalje od Dafne. Mateo porodica uspjeva zavšriti posao na Rodosu.
620: Stella je tužna dok je Mateo ma Rodosu. Dafne je ljuta jer je Myros odbio da se vjenčaju. Suđenje se približava i Dijamantis podsjeća Sifisa na sporazum. Paul govori seinu da pazi jer vjeruje da Patroklo želi da se osveti nakon batina. Alcibiades pati i Alcestis ne može da se vidi sa Sifisom.
621: Patroklo počinje izvršavati Dijamantisov plan. Pa upada u Chrysanthinu kuću da slika lična dokumenta Paula Giannakakija. Alcestis se guši u kući kada Alcibiades dovede njegovu majku da živi sa njima. Stella je u Atini i Mateo to saznaje i odluči da je vrati, dok Nektarije iskoristi priliku da posjeti Aleksandru u Atini. Myros poludi kada ugleda Dafne kako posjećuje Dijamantisa.

Patroklo prijeti Sifisu da će razotkriti Alcibiadesu njegovu vezu sa Alceste.
622: Ahil priprema iznenađenje povodom godišnjice sa Melinom, ali se vraća kući umoran. Sifis napada Patrokla negirajući da ima vezu sa Alceste. Myros je ljubomoran i pijan je ispred Dijamantisove kuće i prijeti mu. Paul otkrije da je neko oštetio planove vinarije i okrivi Chrysanthi. Mateo, Nektarije i Stella su u Atini dok Melina primi neočekivanu posjetu od Demetre.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno