Demetra prijeti Nektariju, Melina se tajno nalazi sa Sifisom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 642. do 645. epizode – Demetra prijeti Nektariju, Melina se tajno nalazi sa Sifisom!

By  | 

Demetra prijeti Nektariju, Melina se tajno nalazi sa Sifisom

642: Gethsemane zajedno sa Alice pokušava saznati ko stoji iza pojavljivanje Myrosovog lažnog oca. Melina oklijeva da napusti Ahila jer je trudna sa njom. Paul je siguran da je saradnik uništio vina. Chrysanthi je uznemirena kada sazna da Patroklo dolazi i odlazi na Kipar. Demetra donosi odluku da razjasni situaciju i upada u Aleksandrinu kuću, iznenadvši Nektarije. Neočekivano prisustvo uznemiri Alcibiadesa i Patrokla dok diskutuju o sledećim koracima.
643: Ahil je uznemiren Melininim čudnim ponašanjem. Ipak vjeruje da će preborditi sve. Panagiota otkriva Dafne i Konstatini ko jr pravi otac od Chrisma. Paul se sukobljava sa Patroklom zbog Chrysanthi. Andreas pomaže Paulu da otkrije ko je sabotirao vino. Alice i Gethsemane krišom upadaju u Dijamantisovu kuću. Ali zarobljeni su u kući i ne mogu otići.
644: Svi su zapanjeni Stellinom hrabrošću da skoči padobranom. Dijamantis se vraća kući gdje su zarobljeni Alice i Gethsemane. Andreas putuje u Atinu da otkrije istinu iza sabotaže vina. Alexis prima nove prijetnje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sifis uslovljava Dijamantisa i ovaj priznaje pola istine o slučaju “pseudo-Charidimos”. Melina ne govoreći Ahilu ništa, odlazi na Krit i nalazi se sa Sifisom. Anastazija u bašti ugleda mušku figuru.
645: Ahil traži Melinu koja se krije u Hanji. Sifis pokušava da objasni Ahilove planove, ali Melina ostaje nepokolebljiva. Anastazija uspjeva da otkrije Alcibiadesa koji je posmatrao kuću, ali uprkos pritiskom Andree, odbija da ode u policiju i tuži ga. Andreas napreduje u slučaju otkrivanja sabotaže vina. Demetra prijeti Nektariju da ako ne prenese imovinu na djecu, pričaće sa Marinom o njegovoj vezi sa Aleksandrom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site