Mateo želi starateljstvo nad sinom, Alcibiades shvata da ga je njegov čovjek lagao

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 658. do 660. epizode – Mateo želi starateljstvo nad sinom, Alcibiades shvata da ga je njegov čovjek lagao!

By  | 

Mateo želi starateljstvo nad sinom, Alcibiades shvata da ga je njegov čovjek lagao

658: Mateo nije uvjeren molbama braće da ne nastavlja i istrajan je u odluci da traži starateljstvo nad sinom. To naljuti Sifisa i Paula, a Andreas pokušava da umiri Anastaziju. Alcibiades sumnja da čovjek koji je posmatrao Alcestis ne daje prave informacije o njenim kretanjima. Demetra se plaši nasilne Patroklove reakcije. Dijamantis iskali bijes na Sifisu vidjevši da mu je propao plan da rastavi Dafne i Myrosa. Prije vjenčanja, Dafne pokušava da prizna Myrosu svoju prošlost, ljuti mladoženja dolazi u crkvu u prisustvu jedne osobe.
659: Vjenačnje Laurel i Myrosa nasmije goste. Patroklo nakon prijetnji uspjeva da vidi Demetru ponovo,  ona se plaši  za  svoj život i odluči da stigne do Chrysanthi da je zamoli za saradnju. Sifis i Dijamantis se sukobljavaju, Mateo je ljut na Anastaziju i odlučan je da dobije dijete.

Ahil prije odlaska na Kipar čini posljednje napore da se pomiri sa Melinom.
660: Situacija između Meline i Ahil je konfuzna i komplikovana, poljube se i završavaju zajedno u krevetu. Nakon što je Demetra pitala za pomoć, Chrysanthi smišlja plan da joj pomogne i ublaži Patroklov pritisak. Ernest shvati ekonomsku eksploataciju Patrokla i na kraju ovo svoje se rastavljaju na najružniji način. Dijamanitis ljutito napadne Patrokla. Dok je Sifis na skrivenom sastanku sa Alcestis, Alcibiades odlazi u kancelariju i shvata da ga je lagao čovjek koga je postavio da prati Alcestis.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno