Anastazija u očaju za bebom pokušava da se ubije!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 664. do 667. epizode – Anastazija u očaju za bebom pokušava da se ubije!

By  | 

Anastazija u očaju za bebom pokušava da se ubije!

664. epizoda

Prolazi vreme, Mateo i Anastazija sa porodicama uprkos negativnom razvoju zdravlja malog Andrea, pokšavaju da ih odvrate od premeštanja u dečiju bolnicu u inostranstvu. Sifis ostavlja u mestu Minasa koji šalje Basilicu da mu pravi društvo no ipak stvari nisu tako jednostavne. Alcibiades, pokušava da vidi reakciju Alcestic, ponusi joj da ode u bolnicu kod Sifisa. U isto vreme Patroklo radi sve kako bi našao novac za saradnju sa Alcibiadesom. Konačno, pronalazi pravu osobu i ucenjuje. Ostali ne mogu da prihvate odluku da razdvoje Demeter i na silu je odvedu u Kipar. Dafne upozori Haridimosa da će reći sve Konstantini o razmenjenim porukama sa Myrrh.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


665. epizoda

Mateo i Anastazija rovode sate u nadi za bebu pokazujući neutešnost iako im svi daju snagu. Poruke od doktora su pesimične ali oni ne uspevaju da se ujedine pred problem. U teškim satima koje prolazi Mateova porodica Patroklo ponovo priprema zli plan kako bi našao novac za svoju saradnju sa Alcibiadesom. Nastavlja da teroriše Demeter.

666. epizoda

Nada bledi za malog Andrea te Anastazija i Mateo moraju doneti tešku odluku. Tragični incident čini da Melina pita Ahil da se zajedno vrate na Kipar. Oni se ponovo ujedine. Minas nestane a onda optužuje Basilicu da potpiše. Patroklo nastavlja sa planom da skupi novac i moć. Demeter je ljuta na Nektarija jer je došla zabrana u Chaniu zbog Aleksandrinog prisustva. Alcibiades je informisan od čoveka koji namešta sastanak Sifisa i Alcestis. Dok se to događa, vreme je za tragičan epilog pisan za malog Andrea. Anastazija je očajna jer ne može da podnese te je odlučna da se ubije.

667. epizoda

Svi su prestrašeni i ne znaju kako da se noše sa situacijom nakon Anastazijinog pokušaja samoubistva u očaju. Mateo i Anastazija će pronaći sebe u najgorim iskustvima. Gledaće tragičnu situaciju i više ništa neće biti isto za obe porodice. Prolazi vreme i Anastazija odlazi na psihijatrijsku kliniku dok Mateo i Ahil odlaze u London gde pokušavaju da zaleče rane. Ostali nastavljaju da žive svoje živote. Kada prvi period prođe, Melina i Ahil okreću svoju vezu u drugom smeru.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site