Sifis i Alcestic pobegnu od Alicibiadesa, on ih traži!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 668. do 671. epizode – Sifis i Alcestic pobegnu od Alicibiadesa, on ih traži!

By  | 

Sifis i Alcestic pobegnu od Alicibiadesa, on ih traži!

668. epizoda

Minas pomaže Sifisu i Alcestic da pobegnu kada Alcibiades i njegovi ljudi uđu u Sifisovu kuću. Njihov beg će se raširiti i na iznenadni odlazak Konstantine na Filatru. Myros gurne Dafne da mu da poslednji izdanak dok je Kris šokiran Korininim otkrićem. Alicibiades odlazi kod Paula i Chryssanthi i preti u vezi Sifisa. Odlazi toliko daleko da vadi pištolj ispred Gethsemane, preteći da će otkriti gde su se sakrili. Dok se to dešava, Melina oseća da je na početku svoje veze sa Ahilom pita ga da se vrate na Kipar.

669. epizoda

U Chanii Mateo i Anastazija daju izgovore zbog toga što su razmenili teške reći. Anastazija izgovori ružne reči pa je Mateo napadne i ona na kraju odlazi kući besna uzimajući oružje. Melina je pogođena gubitkom malog Andrea i govori Ahilu da je njena odluka da se vrati sa detetom na Kipar ali on to odbija. Kris planiči nakon što što mu Korina kaže da je trudna i da hoće da zadrži dete. Postoji mogućnost da to sazna Alice. Alcibiades odlazi daleko te tera Gethsemane da otkrije gde Sifis krije Alceste. Govori ljudima da provere sva mesta. Sifis želi da ode i vidi se sa njim dok Alicibiades pokušava da ga nađe. Sifis oseti nečije prisustvo ispred kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


670. epizoda

Albiciades traži osvetu, želi naći Sifisa i Alcestis koji se kriju u kući na planini. Mateo je još uvek u Chanii, Ahil predlaže nešto Melini i oni pokušavaju da prekriju distancu između njih i da naprave novi život. Anastazija želi naći smisao u životu, pokušava da nađe put koji će je zbližiti sa detetom. Mateo pokušava da smiri bol i ljutnju zbog svega što se desilo. Mržnja koju osećaju jedno prema drugom ići će do vrhunca jer će Anastazija uzeti pištolj i pucati u Matea.

671. epizoda

Mateo je pogođen u napadu koji razbesni njegovu braću i Andreasa protiv Anastazije. U isto vreme na Kipru, Marina je šokirana nakon što joj Demeter otkrije o dvostrukom životu njenog oca. Alcibiades uspeva da lokalizuje Sifisa i Alcestic i šalje ljude da im se osvete. Melina i Ahil nastavljaju sa svojim životom. Myros flertuje preko fejsbuka sa nekim i odluči da mu pomogne dok Patroklo otvoreno pokazuje mržnju prema Nektariju. Melina je ometena tokom noći sa Sifisovim pozivom koji zove u pomoć.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site