Nektarije i porodica zateknu Patrokla i Demetru u krevetu

Brusko-Mprousko

Brusko – od 680. do 682. epizode – Nektarije i porodica zateknu Patrokla i Demetru u krevetu!

By  | 

Nektarije i porodica zateknu Patrokla i Demetru u krevetu

680: Melina se vraća na Kipar i iznenađena je situacijom kod kuće, ne znajući da li da se smije ili plače sa “lošim navikama” Ahila i dvije bebe. Nektarije vraća Marinu kući i ponovo je bijesan, na šta utiče Demetra. Alcibiades sa Patroklom priprema plan da ubije Sifisa i Alceste. Andreas odličuje da se ponovo povuče protiv Anastazije. Život ima druge planove za Matea i Anastaziju i opet su sočeni sa istinom o neraskidivoj vezi, koja će ih zauvijek povezatzi i neće im dozvoliti da žive odvojeno.
681: Alcibiades počinje izvršavati svoj plan i glumi pokajanje, ubijedivši skoro sve sem Andreasa. Velika ljubav će da ujedini ponovo Matea i Anastaziju, Stela prizna Anastaziji da ima veliku želju da zatrudni sa Mateom. Konstatina i Dafne pokušavaju da pronađu balans u Atini, ali ništa ne izgleda zadovoljavajuće.

U Hanji, Minas lukavo ubjedi Myros i Haridimosa da napuste Atinu. Ahil ne može da izdrži još jedno Demetrino ponašanje i odluči da razoktrije pred svima. Kada odu u Patroklovu kuću, svi su šokirani vidjevši ga sa Demetrom u krevetu.
682: Nektarije je ljut onim što vidi i odlazi da napadne Patrokla koji uzima nož i prijeti da će ga ubiti. Mateo i Ahil odvlače Nektarija i smire situaciju. Demetra optužuje Patrokla jer se plaši da bi mogla nakon ovoga da izgubi starateljstvo nad djetetom. Patroklo odlučuje da će se osvetiti Ahilu kada dođe vrijeme. Melina pokušva da spriječi da Aleksandra dođe do Marine. Alcibiades se seli iz kuće kao dio svog plana, da se prikaže spremnim na saadnju. Dijamantis se fasciniram mladom ženom koja ulazi u njegov život.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site