Patroklo i Alcibiades žele da namame Sifisa pomoću Alceste!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 698. do 701. epizode – Patroklo i Alcibiades žele da namame Sifisa pomoću Alceste!

By  | 

Patroklo i Alcibiades žele da namame Sifisa pomoću Alceste!

698. epizoda

Ahil ne želi da upropasti Melinin trud te se složi da joj pomogne oko Royalinog nadgledanja Minasa. Dafne ga informiše da ga Minas gleda i onda mora da glumi da stiže u hotel gde očekuje Linu. Međutim Lina nije tako nevina kakvom se čini te uvaljuje Minasa u nevolje. Dijamantis otkrije Renati svoju prošlost dok Patroklo laže Danae da je došao u Chaniu da je vidi. Stefania i Chyrssanthi žure u Kipar da budu pored Marine dok radi testove.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

699. epizoda

Ahil u Melininoj istraži odlazi zajedno sa Basilicom na Agio Nikolao gde vide Minasa sa Linom. Myros je iznerviran zbog Ahilovog ponašanja te muči Dafne dok Stella pokušava da se pripremi za Mateo, rizikuje trudnoću. Anastazija je negativna prema Andrewu i pravi distancu između njih. Royal se sveti Minasu na čudan način. Konstantina priznaje ucenu 3 sestre što dovodi Dafne u ozbiljnu dilemu.

700. epizoda

Royal govori Mini da je povezana sa Ahilovom tajnom te ga ostavlja zbunjenog. Melina nastavlja da se ponaša neozbiljno ali Royal je zaplaši kako bi se osvetila Minasu. Konstantina prihvata da je ucenila tri devojke jer nisu uspeli da ubede Dafne da ih vrati u kuću. Otkriće ih i reći da su u Kritu zbog posla. Alcibiades govori Patroklu kako Alcestis se još uvek nije oporavila, Patroklo ga pita da ne pada u zabludu već da je ubije. On ubedi Renatu da odu na piće ali ih Danae vidi i njegove laže izlaze na površinu. Paul razume da je veza Anastazije i Andrea otišla pogrešnim tokom i postaje besan kada mu Chrysanthi otkrije da mu ćerka još uvek ima vezu sa Mateom. Stella veruje da je trudna i odlazi kod ginekologa ignorišući da ju je Mateo pita da se razvode jer je sa Anastazijom.

701. epizoda

Marina sprema test u bolnici i priprema se za operaciju, dok su svi su njom. Ahil dolazi na Kipar da bude sa Melinom. Minas pokazuje psihičke probleme kada poveruje da Royal poseduje prodavnicu vina. Dafne podlegne ucenama tri devojke i natera Konstantinu da ih opet otpusti dok shvata da oni više nemaju šefa u kući. Dijamantis ponudi više stvari Renati. Patroklo sa Alcibiadesom je frustriran jer ne mogu da vrate Sifisa na Krit. Kako bi ga naterali da reaguje, odlučuju da glume protiv Alcestis.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site