Brusko od 70. do 72. epizode! Dijamantis doživi srčani udar!

Brusko-Mprousko

Brusko od 70. do 72. epizode! Dijamantis doživi srčani udar!

By  | 

Brusko od 70. do 72. epizode! Dijamantis doživi srčani udar!
70 epizoda

Ahil i Melina su srećniji nego ikad i odlučuju napustiti Kipar. Sifis i Anastazija su u šoku kada saznaju ko je zapravo naručio ubistvo Mateovih roditelja. Dijamantis doživi srčani udar i završava u bolnici. Dafni mu dolazi u posetu. U međuvremenu, Nektarije odvodi Kristinu sa imanja i sprečava je da se uda za Lefterija. Vasiliki shvata da ne može živeti bez Minasa i pristaje se udati za njega…

71 epizoda
Zbog osećaja krivice, Anastazija odlučuje Mateu reći istinu. Moli ga da zaboravi na sve nesuglasice između njih. Marko je pobesneo kada je saznao da je Dafni posetila Dijamantisa, a i Sifis kada je shvatio da ga Melina konačno napušta. Alikin otac saopštava Minasu da će ga tužiti jer je zaveo njegovu maloletnu kćer.
72 epizoda
Mateu je sumnjivo Anastazijino ponašanje. Nije mu jasno zbog čega ona oseća krivicu. Dijamantis izlazi iz bolnice i pokreće istragu o Markovoj prošlosti. Dirnut je Dafninom pažnjom, iako to ne želi priznati. Minas je očajan jer ne zna kako da se reši Aliki i njenog oca pre nego što Vasiliki sve sazna…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site