Mateo napušta Stellu, Dijamantis doživaljava udar

Brusko-Mprousko

Brusko – od 705. do 707. epizode – Mateo napušta Stellu, Dijamantis doživaljava udar!

By  | 

 Mateo napušta Stellu, Dijamantis doživaljava udar
705: Mateo je šokiran saznanjem da se Stela trudna, direktno je optužujući da je namjerno postala trudna dok zna da je on negativan. Stela razočarana govori sve Aleksanri i pita je kako da rješi situaciju. Mateo je posramljen kada Anastazija podijeli strahove o budućnosti njihove veze, ona se rastavlja sa Andreasom i on napušta kuću. Patroklo posmatra Danae i djecu da pronađe pravu priliku da ukrade dijete. Ahil i Melina ubjeđuju Baziliku da se vrati na Kipar da proslave. Dok se Charidimos bori koju ženu da zadrži, Alcestis izlazi iz bolnice i potrešena je lošim vijestima o Sifisu.
706: Anastazija pokušava da smiri Alceste, koja ima sve znakove da je Sifis u paralelnoj vezi sa sestrom italijanskog partnera, Paola Spaleti. Stela ubjeđuje Matea da ostanu zajedno, on je pita da abortira. Melina je ljuta na Ahila. Uprkos Anastazijinom bunjenju, Dijamantis se kaje zbog veze sa Renatom. Marina se vraća kući, Demetra više nije ljuta ni prema kome.

Propada Patroklov plan da ukrade Love. Na Kipru, Melina i Ahila organizuju zabavu zbog Royalinog rođendana.
707: Dok je na Kipru zabava za Royal, Minas prolazi kroz teške trenutke nakon što povjeruje da je Kiparski brodovlasnik osvojio Royalino srce. Mateo pakuje stvari i ostavlja Stelu, primoran da je otkrije Anastaziji da je Stela trudna. Demetra napada Chrysanthi, ali ne potraje dugo da dobije odgovor koji zaslužuje, dok Marina pokušava da hoda, gušeći se od strane majke i želi da se bolje upozna sa Aleksandrom. Dijamantis doživaljava udar i Renata ga brzo prevozi u bolnicu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site