Nektarije i Ahil padaju u Patroklovu i Alcibiadesovu zamku

Brusko-Mprousko

Brusko – od 708. do 710. epizode – Nektarije i Ahil padaju u Patroklovu i Alcibiadesovu zamku!

By  | 

 Nektarije i Ahil padaju u Patroklovu i Alcibiadesovu zamku

708: Patroklo požuri nazad u Hanju zabrinut za Dijamantisovo zdravlje. Andreas je na Alcestinoj strani i podržava je nakon rastave sa Sifisom. Haridimos počinje da se pita šta nije u redu nakon ravnodušnog ponašanja Gethsemanea. Demetra je ljuta zbog tajnoj susreta Marine sa Aleksandrom, odlazi sa Krita tražeći utjehu u Patroklovom zagrljaju. Minas slučajno ugleda Kouktisa i Linu zajedno, oni shvataju da nešto nije u redu i Dafne je pozvana da riješi slučaj. Anastazija je šokirana Stellinom trudnoćom i odluči da krije od svih.
709: Paul saznaje da je Anastazija lagala o putovanju i Italijhu i ljut je jer je protiv nje i Matea. Stella dočeka Anastaziju u svojoj kući, ali kada joj ona otkrije da je ponovo sa Mateom, šokirana je. Melina i Ahil ubjeđuju Baziliku da pođe sa njima. Demetra se krije u Hanji sa Patroklom i Ahil je sumnjičaav. Uprkos Melininim strahovima, odlučuje da kaže Nektariju i spremaju se da odu na Krit.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Patroklo se plaši da će izgubiti očevo bogatstvo i nalazi izgovore da bude sam sa Renatom i da flretuje. Dijamantis shvata i kaže mu za odluku da je zaprosi. Dafnew pokušava da riješi misteriju oko Royal i Kipranina dok detektiv ima nevjerovatne informacije o 3 djevojke koje rade u Myrosovoj kući.
710: Ahil i Nektarije odlaze u Hanju da razotkriju Patrokla i Demetru. Na Krit odlazi i Melina sa djecom. Demetra objašnjava Patroklo planove za budućnost. Dijamantis zaprosi Renatu i dobije pozitivan odgovor, što mu pruži zadovoljstvo. Ahil sa Nektarijem prati auto u kome su Patroklo i Demetra i padaju u zamku koju su postavili Patroklo i Alcibiades. Dva brata su zarobljena i ne znaju kako pobjeći.
Picture source: www.twitter.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site