Brusko - od 73. do 76. - Melina i Ahil uspjevaju pobjeći na Kipar

Brusko-Mprousko

Brusko – od 73. do 76. epizode – Melina i Ahil uspjevaju pobjeći na Kipar!

By  | 

Brusko – od 73. do 76. – Melina i Ahil uspjevaju pobjeći na Kipar

73: Ahil je ljut i razočaran nakon što sazna istinu od Meline. Ne želi više da je vidi i odlazi. Anastazija podržava Sifisa, dok se Dijamantis brine za budućnost partnerstva. Ahil se preispituje koliko voli Melinu, dok je Minas između dvije vatre, Aliki i Vasiliki.
74: Sifis ucijenjuje Melinu. Nakon Makove ravnodušne rekacije, Dafni shvata koliko joj on znači. Dijamantis joj priznaje da je sve saznao o njenom tajnom životu. Sifis saznaje da je Ahil podržao Melinu. Odluči uz pomoć Evridike da ih razdvoji.
75: Melina želi da Sifis nestane iz njenog života zauvijek. Opet dolazi do sukoba Sifisa i Ahila, tako da je i poslovna saradnja pod velikim upitnikom. Ahil predloži Melini da ostavi sve i dođe na Kipar. Dimitra i Nektarije su zabrinuti jer njihova novorođena beba ima infekciju.
76: Melina i Ahil su pobjegli Sifisu i odlaze sa Mateom u Atinu, a onda na Kipar. Anastazija ohrabruje Ageliki i daje joj nadu da može biti sa Sifisom. Nektarijeva beba počinje da se oporavlja. Njihova porodica je jako srećna što zbog toga, što zbog Melininog odlaska. Oni slave, a Evridiki kuje nove planove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site