Melina shvata da neka tajna povezuje njenu i porodicu Mateu

Brusko-Mprousko

Brusko- od 77. do 80. epizode -Melina shvata da neka tajna povezuje njenu i porodicu Mateu!

By  | 

Melina shvata da neka tajna povezuje njenu i porodicu Mateu

77: Evridiki govori Ahilu da ne planira da napusti kuću sve dok je njegova zakonita supruga. Ahil je izbaci iz kuće, a ona poziva policiju i prijavi da je zlostavljao. Stefanija se nada da će se njeni roditelji pomiriti, a Anastazija krivi Matea za sve što se desilo između Meline i Ahila. Dafni i Marko žive zajedno i to Dijamantis saznaje. Minas i Vasiliki žele da se vjenčaju, ali Aliki im je glavna prepreka.
78: Eva sa Sifisom odlazi na Kipar. On je odlučaj da naškodi Ahilu i Melini. Na imanju dolazi do sukoba sa porodicom Mateu. Dijamantis nudi Marku novu poslovnu šansu i on i Dafni mu baš i ne vjeruju. Evridiki i Sifis planiraju da se osvete svojim bivšim supružnicima. Minas i Vasiliki će konačno da se vjenčanju.
79: Ahil i Melina uživaju u zajedničkim trenucima ni ne zamišljajući šta im se sprema. Dijamantis ubjeđuje Sifisa da se vrati na Krit. Aliki ometa Minasov mir. Melina odlazi na grob Ahilovih roditelja i saznaje da postoji osoba koja na neki način povezuje njenu i porodicu Mateu. Sve je to velika misterija.
80: Melina dobija poziv od roditelja što je uznemiri. Shvata da postoji neka tajna koja povezuje ove dvije porodice. Evridiki i Sifis su odlučni da naškode Ahilu i Melini. Dijamantis pokušaa da spriječi Sifisa da sazna šta je na snimku i izazover katastrofu. Mateo postaje sumnjičav kada mu Dijamantis saopšti da ne mora da mu vrati dug od čak 2 miliona dolara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site