Mateo želi da prekine partnerstvo sa porodicom Janakakis

Brusko-Mprousko

Brusko – od 81. do 84. epizode – Mateo želi da prekine partnerstvo sa porodicom Janakakis!

By  | 

Mateo želi da prekine partnerstvo sa porodicom Janakakis

81: Anastaziju nervira Evina stalna prisutnost u Sifisovom životu. Angeliki i Stefanija su razočarane i prave planove za zajednički život sa Sifisom. Melina je srećna sa AHilom, ali je pomalo tužna jer je izdala najbolja drugarica.
82: Ahil postavlja Dafni jako neugodna pitanja u vezi Marka, te je ona u nevolji. Evridiki ga obavještava da braća Mateu sumnjaju u njega. Minas, krišom od Vasiliki pokušava naći novac da isplati Aliki. Ona ga ucijenjuje i prijeti da će njegovoj ženi ispričati za njiohovu vezu. Mateo je bijesan saznavši ko stoji iza sabotaže vina i odlazi na Krist. Nakon sukoba sa njim, Anastazija pristaje da se uda za Antonisa.
83: Evridiki se osvetila Melini. Dafni i Konstatina je ohrabruju i tješe (Melinu). Mateo se suočava sa Markom i Antonisom, a oni negiraju da su učestvovali u sabotaži vina. Mateo želi da prekine partnerstvo sa porodicom Janakakis.
84: Eva, iako zna Sifisovo pravo lice, shvata da ga voli. Dijamantis pokušava da ubjedi Matea da ne odustaje od partnersva. Kristina slučajno sretne Sifisa i Minasa, na Kipru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site