Nektarius je Dijamantisov sin i Patroklov brat!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 305. do 308. epizode – Nektarius je Dijamantisov sin i Patroklov brat!

By  | 

Nektarius je Dijamantisov sin i Patroklov brat!

305. epizoda

Nektarius zajedno sa Ahilom odlazi kod Matea i govori mu da je on (Nektarius) sin od Dijamantisa. Mateo je šokiran i razmišlja šta će biti sa Patroklom koji mu je vratio novac. Olga vidi da se Demeter i Patroklo zbližavaju. Ahil pita Aleksandru da mu pomogne ali ona odbija. Ahil i Melina provode kvalitetno vreme zajedno.

306. epizoda

Anastazija je šokirana kada shvati da su Patroklo i Nektarius braća. Baka je takođe šokirana ali i dalje pokazuje ista osećanja prema Patroklu i Nektarijusu. Sifis je sada zabrinut o podeli Dijamantisove imovine. On sumnja da je Luciino dete njegovo. Olga i Patroklo se bore oko Ceres.

307. epizoda

Sifis od Anastazije saznaje da su Patroklo i Nektarius Dijamantisova deca. Odmah odlazi u njegovu kuću da razjasni sve oko imovine. Aleksandra se složi da sarađuje sa Ahilom. Manolis i Konstantina čuvaju Laurelovo dete. Minas i Basilica se trude da zaborave prošlost i budu zajedno. Angelica uzima dete i zajedno sa Andreasom odlazi u Atinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


308. epizoda

Olga prestaje da radi u Dijamantisovoj firmi. Marku i Dafne je dobro te oni vraćaju svoje dete kući. Patroklo pristaje da se oženi Annom. Kris pita sestru da li želi da uništi Matea. Ahil krije od žene da ide kod psihijatra.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site