Devi odlazi da se vidi sa Kaurvaki!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 418. epizoda – Devi odlazi da se vidi sa Kaurvaki! Jagannath je živ!

By  | 

BeFunky Collage

Car Ašoka Veliki – 418. epizoda – Devi odlazi da se vidi sa Kaurvaki! Jagannath je živ!
Prevod: S. Hvala!

Ašoka kaže Devi da ju je koristio kao marionetu da bi se osvetio. Nije ni tražio njenu dozvolu za venčanje. To je veoma pogrešno i uvreda za žene. On u ljutnji povredi ruku. Veli Devi da to nije on. Nikad ne bi to mogao da uradi, ali u osvetničkom stanju uma je to uradio. Zna da je to neoprostivo, ali, ako je moguće neka mu oprosti. Potom i sklopi ruke kao znak izvinjenja.
Devi ga uhvati za ruke: “Ne govorite tako. Svet nikad ne zna kad se obični ljudi poput mene rode i umru. Biće dobro ako vam budem od nekakve pomoći. Moj običan život će dobiti svoje značenje. Nemojte misliti da ćete morati da živite po pravilima braka nakon što ste me oženili. Znam svoje granice. Neću ih preći.”
Ašoka joj stavi ruku na ramenu: “Oženio sam te u Božjoj prisutnosti. Ženino mesto nije pored stopala. Daću ti sva prava žene.”
Devi ga zamoli da joj dopusti da se vidi sa Kaurvaki jednom. Prijatelj joj je. Suze joj skliznu niz lice. Ašoka joj dopusti. Ačarja RG će je odvesti do tamo pod njegovu bezbednost. Upozori da je zapamti da je lako oprosititi neprijatelju, ali izuzetno teško je oprostiti prijatelju. Devi se iznenadi i zamisli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vaid ji previja Jagannathovu ranu. Njegova porodica je povređena gledavši ga u bolovima. Kaurvaki opomene Vaid ji-ja da bude oprezan. Njen otac je mnogo povređen.
Jagannath signalizira Kaurvaki da sedne pored njega: “Tvoja ljubav je moj lek. Ne brini za mene.”
Kaurvaki ga savetuje da ne govori u tom stanju jer ga može povrediti. Vaid ji ih uverava da će Jagannath uskoro biti dobro. Rane su mu previjene. On ode. Jagannath izjavi da nije važno da li je on dobro ili ne. Ni sekundu neće ostati tu, jer su njegova ćerka, porodica i država već mnogo puta bili uvređeni tu (u Magadh-u). Kao prokletstvo je za njega da uzdiše ovaj vazduh. Što pre moraju otići. Kaurvaki isto to ponovi svome stricu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site