Cemal se zaljubljuje u Havin!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć 10. i 11. epizoda! Cemal se zaljubljuje u Havin!

By  | 

50dd95bd08df8c13d8686334Cemal se zaljubljuje u Havin!
10 epizoda

Lale pokušava ubediti Havin da nastavi sa svojim novim životom i zaboravi na Barana. Sasvim slučajno, Cemal upoznaje Havin i od tog trenutka na prestaje misliti na nju… Ona se priseća trenutaka sa Baranom i shvata da je on njegov najbolji prijatelj, čovek o kojem je Baran uvek govorio. Havin na ovo gleda kao priliku da se opet približi svojoj jedinoj ljubavi..
.
11 epizoda
Lale i Havin se plaše za svoju sigurnost pošto je Kamil, njihov bivši saradnik, saznao istinu. Sasvim slučajno, Ayse upoznaje Tarika, mladića koji će joj promeniti život… Svakim danom Cemal je sve više zaljubljen u Havin. On planira zajedničku večeru kako bi je upoznao sa Baranom i Duygu. Ugledavši je, Baran se potpuno gubi i priseća se starih trenutaka…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site