Coolie

Indijski filmovi

Coolie

By  | 

Coolie
Prevod:Čitateljka Nanči.Hvala! 🙂

Glavni glumci:Amitabh Bachchan, Waheeda Rehman, Rishi Kapoor
Trajanje: 177 min.
Ocena:6.7

Bogati, ali zli čovjek zvan Zafar Khan (Kader Khan) se zaljubio u djevojku po imenu Salma (Waheeda Rahman) i želi je oženiti, ali ona i njezin otac mu ne dopuštaju. Zafar je uhićen zbog raznih zločina i zarobljen je 10 godina, ali kada je pušten, vidi da je Salma u braku s dobrim čovjekom po imenu Aslam Khan (Satyendra Kapoor). Zafar Khan, želi uvjeriti Salmu da se uda za njega, ali Salma odbija. Zafar ubije Salminog oca i počinje svoju osvetu poplavljivanjem regije u kojoj živi Salma, gotovo ubivši Aslam i ozlijedivši Salmu, uzrokujući joj da izgubi sjećanje. Tijekom ove katastrofe, Salma je također odvojena od svog mladog sina, Iqbal (Amitabh Bachchan).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na željezničkoj platformi Iqbal pokušava otići za njom pješice, dok je Salma u vlaku, ali vlak kreće i napušta platformu. Zafar otima Salmu i govori svijetu da je njegova supruga. Također je usvojio novorođenče iz sirotišta u Kanpuru, dječaka po imenu Sunny (Rishi Kapoor), kako bi ga Salma podigla po savjetu psihijatra. U međuvremenu, Iqbal se ponovno ujedinio sa svojim ujakom, koji je izgubio svoju ženu i sina u poplavi. U procesu zagrijane borbe Iqbalov stric je izgubio desnu ruku, Iqbal kaže svom stircu da će on služiti kao desna ruka njemu od danas. Ujak će podići Iqbala kao svog sina, jer nema više nikoga od obitelji. U poplavi su ubijeni njegova žena i sin.

Prolaze godine, a Iqbal i njegov stric rade za ljude. Iqbal je odrastao kao strastveni, sigurni mladi čovjek i smatra se vođom lokalnih ljudi. Tijekom incidenta s čovjekom po imenu Mr. Puri, ujak je teško pogođen, na što se Iqbal razbjesnio.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site