Crna ruža 220 i 221 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Crna ruza / Karagul

Crna ruža 220 i 221 epizoda

By  | 

Crna ruža 220 i 221 epizoda
220 epizoda

Kendal priprema plan kojim će iznenaditi Kenana. Uspeva u svojoj naumeri da mu zada poslednji i najveći udarac. Kako Kendal ne bira sredtsva za postizanje svojih ciljeva, ni ovoga puta neće učiniti izuyetak. Njegov nov plan kao osveta Kenanu uključuje otmicu njegove majke Fikrije. Kenan Kendalu ne može oprostiti to što se nameračio na njegovu majku. Baran ne može nikako preboleti činjenicu da se njegova majka udaje za drugog muškarca.

Govori joj kako je celu noć razmišljao o njenim rečima i da je bes nekako iščeznuo, a jedino što je ostalo je bol. Baran priznaje majci da su u Istanbulu on i Ebru otkrili da njen sin nije rođen mrtav. Kendal u inat majki Kadrije, koja je dopustila da se Narin uda za Oguza, odlučuje Melek dati Rustemovom sinu. Melek ne želi ni čuti za to, a uz nju staje i majka Kadrije. Najavljuje majci Kadrije da je Ebru saznala da njen sin nije rođen mrtav i da je krenula u potragu za njom, a on joj je kazao da po odgovore ode majci Kadrije.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno