Crna ruza od 1 do 3 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 1 do 3 epizode

By  | 

Crna ruza od 1 do 3 epizode

1 Epizoda

Ebru će kasno shvatiti da je njen muž jedna velika laž. Ali ta istina će je jako skupo kostati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti pridveče. Nakon toga će se početi otkrivati Ebruin svet isprepleten lažima! Ebru je sa svoje troje dece zapela u bezizlaznoj situaciji. Hoće li Murat biti pronađen i hoće li Ebru uspeti da sazna šta se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila.

2 Epizoda
U konaku odzvanjaju žalopojke i Ebru ne shvata zašto se svi ponašaju kao da je Murat mrtav. Baran iskali svoju nervozu zbog doručka što se pripremao za goste idućeg jutra. Dok na dvorištu izbija metež, Ebru, koja telefonom razgovara s Istanbulom, klone na stubama konaka zbog onog što je čula.

3 Epizoda

Kendal nastoji uveriti Ebru da se vrati u Istanbul. Kendalova je tvornica pod hipotekom i ima malo vremena da vrati dug. Svojevoljno je Murat prepisao na Ebru jedno zemljište što je nasledio od porodice i i Kendal je odlučan uzeti to zemljište i zatvoriti dug. Ebru počinje tražiti posao kako bi rešila finansijske probleme. Nikad nije radila, bez iskustva je i diplome, budući da se udala, nije uspela završiti fakultet. Proda svoj dijamantski prsten ispod cene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site