Crna ruza od 117 do 120 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 117 do 120 epizode

By  | 

Crna ruza od 117 do 120 epizode
117 Epiyoda

I dok se svi u konaku pitaju zašto Murat nije pre došao, samo Ada u punom smislu reči uživa u sreći što je opet sa ocem. Zbog svih tih događanja konak će potresti situacija koju ni Murat nije mogao predvideti.

118 Epiyoda

Porodica Šamverdi s Muratovim je dolaskom saznala istinu, ali Murat se iznenada srušio u dvorištu konaka, zbog čega su svi u strahu. I dok cela porodica s njime čeka u bolnici, Baran se boji suočiti se sa istinom. Baran ipak odluči otići k ocu. Hoće li stići u bolnicu? Vest da je Murat umro sve je potresla.

119 Epizoda
I dok se porodica Šamverdi \eli probuditi iz noćne more, crni oblaci sve se više navlače nad njima. Ebru je saznala zašto se Murat nije pre pojavio te se uz sve teškoće s kojima se nosi, sad bori i sa grižnjom savesti. Iako Ebru nastoji popraviti situaciju, Ada je krivi za smrt svoga oca.

120 Epizoda
Kendal je izašao iz zatvora i dokazao da je nevin. Hoće li Melek, koja zna sva Kendalova nedjela, ćuteti? Kendal je smislio novi način kako da izađe na kraj sa svojim neprijateljima, što će najviše uticati na Ozlem. Ada iskaljuje svoj bes po konaku, a Baran je nestao. Narin je u panici. Poziv koji će primiti od Barana suočiće je s njenim najvećim strahom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site