Crna ruza od 121 do 125 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 121 do 125 epizode

By  | 

Crna ruza od 121 do 125 epizode
121 Epiyoda
Nakon očeve smrti, Baran sebi ne može oprostiti teške reči, pa razmišlja o samoubistvu. Muratova smrt i Kendalov povratak iz zatvora promenili su odnose u konaku. Vreme je za obračun, a to će najviše osetiti Ozlem, koja je prva na redu. Kendal je istera iz konaka, šalje njenoj porodici i pokreće parnicu za razvod braka.

122 Epizoda
Međutim, Ozlemina problematična braća, a posebno Sabri koji je tek izašao iz zatvora, u tome će videti povredu časti zbog čega će sijati strah i pokušati ubiti Ozlem. Porodica Šamverdi očekuje opasnosti i iznenađenja koje čak ni Kendal neće moći predvideti.

123 Epizoda
Ebru je po drugi put pokopala čoveka u kojeg je bila zaljubljena i kome je posvetila dvadeset godina svog života. Nastoji se nositi sa bolom i nastaviti sa životom. Međutim, Muratova smrt udaljila ju je od dece, a samo su joj ona važna. Ruzgar je čuo da je njegov otac umro i proživljava tešku krizu.

124 Epizoda
Sabri je pucao u Ozlem i ranio je. Iako je Kasim na vreme dovezao Ozlem u bolnicu, ne zna se hoće li preživeti. Sabri je saznao da Ozlem nije umrla, te nema nameru odustati od svoje namere. Sabri, koji je život stanovnika konaka pretvorio u pravu noćnu moru, neće se zaustaviti sve dok ne ubije Ozlem, Kendala i sve druge koji mu stanu na put.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


125 Epizoda
Narin je svesna da se veo tajne počeo dizati. Paranoična je i ne zna je li Ebru saznala istinu. Počinje gubiti kontrolu nad sobom, te povlači neočekivane poteze kako bi mogla ostati Baranova majka. Ebru se nastavlja boriti za svoju decu i nesvesna posledica povlači potez kojim će Kendalu stati na žulj.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site