Crna ruža od 126 do 129 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 126 do 129 epizode

By  | 

Crna ruža od 126 do 129 epizode
126 Epizoda
Kendal ima velikih problema zbog Ozlem i Sabrija, a ono što Ebru posle zatraži od njega dovede ga u škripac. Kasim traži od Ebru da mu pomogne, a to Ebru dovede u veliku opasnost. Sabri je odlučan u nameri da do kraja sprovede svoj plan. Kasim rizikuje život kako bi zaštitio Ozlem i Ebru. Sabri je uspeo izaći na kraj sa Kasimom, a Ozlem i Ebru preti sigurna smrt.

127 Epizoda
Ebru od Kendala traži sve ono na šta Murat ima pravo, a Kendal Barana proglasi svojim naslednikom, što izludi Ebru. Kendal će učiniti sve u svojoj moći da Ebru ne da ono što pripada Muratu, te Barana odvodi u tvornicu. Baran će od sada biti sa stricem i od njega učiti o poslu, Međutim, to što je Kendal Barana proglasio svojim naslednikom najviše pogađa Asima.

128 Epizoda
Kendal nimalo ne mari za njega, što je Asimu najveća kazna. Asim donosi odluku zbog koje će stanovnike konaka gristi savesti i koja će ih sve duboko potresti. Najveće iskušenje Kendala tek očekuje, ali ni on sam toga još nije svestan. Sibel i beba su u opasnosti. Nepozvana gošća zapovednika Oguza nagoveštaj je teških dana koji slede za njega i Narin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


129 Epizoda
Asim se kaje. Više ne može podneti to što mu otac nije oprostio pa odluči okončati svoj život. Učestali bolovi polako počinju upućivati na to da sa Sibelinom bebom nešto nije u redu. Kendal se po konaku i mestu hvali kako je Baran njegov sin te tako svima zagorčava život. Međutim, sudbina mu sprema kaznu koju niko nije mogao predvideti. Stanovnici konaka uznemireni su zbog Asimovog stanja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site