Crna ruza od 14 do 16 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 14 do 16 epizode

By  | 

Crna ruza od 14 do 16 epizode
14 Epizoda

Otkriva se da Narin nedostaje deo zlata, što izazove pravu oluju u konaku i priušti Ebru teške trenutke. Sibel kreće na put s Ajše kako bi napustile Halfeti, ali primi vest od koje će se slediti. Baran se razočara kad ne pronađe Ajše u školi pa odlazi u Firatovu kuću kako bi sa Redžepa to razjasnio . Ali čeka ga iznenađenje.

 

15 Epioda

Baran pronađe onesvešcenu Adu i odvodi je sa Firatom u bolnicu. Ebru se jako razočara kad sazna šta se dogodilo njenoj kćerki, i dok ona pati, Kadrije se ponese na neočekivan način. Ajše, koju smatraju odgovornom za gubitak dokumenata o promeni škole, a koje je uništio Baran, upada u tešku situaciju. Sibel, prisiljena ostati u Halfetiju, još jedanput okuša sreću kako ne bi pognula glavu pred Kendalom. Redžep, kojeg žandari puštaju na Melekino preklinjanje, nastavlja se boriti za ljubav.

 

16 Epizoda

Ebru saznajw istinu dok vodi kćer u bolnicu. Ebru se šokira kad sazna da Narin ide na terapiju jer ne može imati dece. Neke stvari koje Kadrije kaže vezano na tu temu još je više zbune. Narin poludi kad sazna da je Baran spasio Adu i donirao joj krv. Povrh toga, Baran je prvi put slagao. Putovi koje Redžep iskušava kako bi došao do Melek podstaknuće još radikalniju Kendalovu odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site