Crna ruza od 160 do 164 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 160 do 164 epizode

By  | 

Crna ruza od 160 do 164 epizode

160 i 161 epizoda

Kendal misli da je svoj naum obavio u tajnosti, ali dobija telefonski poziv zbog kojeg se boji da bi ponovo mogao ostati bez sina. Serdar ne razume zašto je Ada pobegla i odluči tome stati na kraj. Nenajavljeno dolazi Adi na pripreme za fakultet i otima je. Međutim, Baran je saznao za to, pa je reagovao na način koji Serdar i Ada nisu mogli ni zamisliti. Vest da je Sabri pobegao iznova unosi napetost u konak.

162 i 163 epizoda

Članovi porodice Šamverdi videli su da telo koje je Oguz izvukao iz reke pripada Firatu. Svima je teško, ali to najviše pogađa Narin, koja zbog svega gubi vezu sa realnošću. Firat Narin nije samo stariji brat, on joj je sve u životu. Za Narin ništa više neće biti kao ranije. Oguzu je Firatova smrt sumnjiva, ali nema nikakvih dokaza, pa ništa ne može učiniti. Međutim, odlučan je u nameri da dođe do odgovora. Firatova smrt nije skrhala samo Narin nego i majku Kadrije, koja danima ne izlazi iz sobe. Konak je obavila tišina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site