Crna ruža od 169 do 172 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 169 do 172 epizode

By  | 

Crna ruža od 169 do 172 epizode

169 Epiyoda
Baran je saznao istinu i za njega više ništa neće biti isto. Pokušava pružiti podršku svom bratu i sestrama pa ih ne ostavlja same. Narin je odvedena na ispitivanje, i uskoro će joj početi suditi. Baran je saznao još nešto o svojoj majci. Iako joj želi oprostiti, to mu nikako neće biti lako da učini.
170 Epizoda
Stanovnici konaka devojkama, koje zbog svoje majke proživljavaju teške trenutke, nisu rekli šta se dogodilo sa  Narin. Međutim, kad su Maja i Ada saznale da je Narin izbola njihovu majku, zauvek su okrenule leđa porodici Šamverdi. Odluka javnog tužitelja zavila je konak u crno, a Narinina sudbina zavisi o Ebru koja se bori za život.
171 Epiyoda
Narin je odvedena u zatvor i čeka suđenje, a Baran je rastrgan između majke, Ebru, svojih sestara i brata. Napetost koju Baran oseća pretvorila se u ljutnju nakon što je pronašao prsten koji je Oguz kupio Narin, on ljutito odlazi u zatvor kako bi od majke tražio objašnjenje. Narin se više od svega boji da će izgubiti Barana. Ne može se nositi sa svim što se dogodilo i počinje koračati u smrt.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *