Crna ruža od 185 do 188 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 185 do 188 epizode

By  | 

Crna ruža od 185 do 188 epizode

185 i 186 epizoda
Serdar više ne može trpeti Kendalova nedela i odluči se obračunati se sa njime. Taj Serdarov potez, njega i njegovog brata Oguza odvešće u neočekivanom smeru. Ebru, Narin i Sibel saznale su da su devojke nestale i kreću u potragu za njima. Šahin zna da je Selčuk ubijen, pa odluči pozvati svoje ostale ljude da se vrate. Odlučan je u nameri da se obračuna sa Adom, ali njega i njegove ljude očekuje kraj kakav nisu ni zamišljali.
187 Epizoda
Nakon što Ajše doživi veliko razočaranje, napetost između nje i Sibel nestaje. Nasred konaka Ajše svima glasno objavi da je Sibel njena majka. Kadrije je svoju sestru pronašla pokraj groba koji je sama sebi iskopala te oseća grižnju savest kao nikad pre. Sestru je na leđima odnela do ceste, međutim za Fikrije je možda već prekasno.
188 epizoda
Oguz je video da su Kendalovi ljudi pretukli Serdara i nenajavljen dolazi u njegov ured. Kendal se opet uspeva izvući, ali ne želi Oguza ostaviti na miru. Međutim, Kendal nije svestan da će doći i Kenan kako bi se obračunao sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno