Crna ruža od 189 do 192 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 189 do 192 epizode

By  | 

Crna ruža od 189 do 192 epizode
189 Epizoda
Majka Kadrije nije u konaku, a Kendal to koristi kako bi napao devojke i oterao ih, što izludi Ebru. Iako je majka Kadrije nakon toga prekorila zbog ponašanja Kendala, Ebru je odlučila otvoreno da mu se suprotstavi. Kenanov dolazak u konak prvi je u nizu šokova koje će Kendal doživeti.

190 Epizoda

Iako je Oguz podneo ostavku, neće odustati od potere za Kendalom, te počinje slediti prvi trag koji će ga dovesti do Firatove ubice. Tim potezom Oguz je Kendalu stao na žulj i strašno ga razljutio. Kendal smišlja pakleni plan kako bi se rešio Oguza.

191 Epizoda

Nakon što je stekao Kendalovo poverenje, Kenan odluči pripremiti veliki objed za celu porodicu kako bi se upoznao i zbližio sa svima. I Ebru se pojavila na objedu, a Kendalu je postalo jasno da se ona neće predati. Kendal se nastavlja bezbrižno ponašati. Nije ni svestan velike nevolje koja mu se sprema.

192 Epizoda

Iz prkosa prema Kendalu, Ebru se pojavila na objedu, čime je sve iznenadila. Međutim, pravo iznenađenje uslediće tek tokomobjeda na koji će bez najave doći i Deniz. Nakon objeda koji je protekao u turobnoj atmosferi, Kendal i Kenan odluče zajedno otići na poslovni put u Ankaru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno