Crna ruža od 193 do 196 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 193 do 196 epizode

By  | 

Crna ruža od 193 do 196 epizode
193 i 194 Epiyoda

Iz prkosa prema Kendalu, Ebru se pojavila na objedu, čime je sve iznenadila. Međutim, pravo iznenađenje uslediće tek tokom objeda na koji će bez najave doći i Deniz.
Nakon objeda koji je protekao u napetoj atmosferi, Kendal i Kenan odluče zajedno otići na poslovni put u Ankaru. Oguz je u pritvoru, a Serdar i Deniz u nezavidnom su položaju zbog čega Oguz od njih traži da se vrate u Izmir. Deniz i Serdar složili su se s tim i počinju se pripremati za put. Ada je saznala za to.


195 i 196 Epiyoda

Svi su se odlučili priključiti radu u kafiću koji je Baran otvorio. Taj posao za sve će biti promena na bolje, a najviše za Ebru i Narin. Zbog Kendalove nesreće sve Kendalove pristalice počinju vršiti pritisak na porodicu. Takva situacija najviše pogađa Barana. Kenan i majka Kadrije uzeli su stvari u svoje ruke, ali neće im biti lako izaći iz te krize. Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osećati posledice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umreti pa kolektivno podnesu ostavku. Baran daje sve od sebe kako bi popravio situaciju, ali to nije dovoljno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site