Crna ruza od 201 do 204 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 201 do 204 epizode

By  | 

Crna ruza od 201 do 204 epizode
201 i 202 Epizoda

Deniz je insistirala da se Oguz i Elif zbliže. Narin je to videla i sad za nju počinju teški dani. Narin misli da će joj Elif oduzeti Oguza, drugog muškarca koga je zavolela.Kenan pažljivo provodi svoj plan za osvetu Kendalu. Njih dvojica susreću se prvi put nakon nesreće. Kendal je napokon shvatio da se nalazi u teškoj situaciji za koju je odgovoran Kenan. Porodica Šamverdi počinje osećati posledice toga što Kendal nije sa njima. Majka Kadrije ne želi prigrliti Ozlem.

203 i 204 Epizoda

Porodica Šamverdi počinje osećati posledice toga što Kendal nije sa njima. Majka Kadrije ne želi prigrliti Ozlem. Uprkos njenim naporima, tvornica nije u stanju podmiriti svoja dugovanja, pa je zatvorena.Deniz je saznala da se Oguz sprema pomoći Narin i besna je zbog toga. Prvo se iskali na Narin, a zatim i na Baranu koji ništa nije znao. Baran je poludeo i svašta rekao svojoj majci i Narin koja se našla u blizini. Narin više ne može podneti pritisak i na rubu je očaja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno