Crna ruza od 201 do 204 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 201 do 204 epizode

By  | 

Crna ruza od 201 do 204 epizode
201 i 202 Epizoda

Deniz je insistirala da se Oguz i Elif zbliže. Narin je to videla i sad za nju počinju teški dani. Narin misli da će joj Elif oduzeti Oguza, drugog muškarca koga je zavolela.Kenan pažljivo provodi svoj plan za osvetu Kendalu. Njih dvojica susreću se prvi put nakon nesreće. Kendal je napokon shvatio da se nalazi u teškoj situaciji za koju je odgovoran Kenan. Porodica Šamverdi počinje osećati posledice toga što Kendal nije sa njima. Majka Kadrije ne želi prigrliti Ozlem.

203 i 204 Epizoda

Porodica Šamverdi počinje osećati posledice toga što Kendal nije sa njima. Majka Kadrije ne želi prigrliti Ozlem. Uprkos njenim naporima, tvornica nije u stanju podmiriti svoja dugovanja, pa je zatvorena.Deniz je saznala da se Oguz sprema pomoći Narin i besna je zbog toga. Prvo se iskali na Narin, a zatim i na Baranu koji ništa nije znao. Baran je poludeo i svašta rekao svojoj majci i Narin koja se našla u blizini. Narin više ne može podneti pritisak i na rubu je očaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site